Klinické sledovanie Médiá Kontakt

Obsah košíka:

Máte otázku? Napíšte nám!

Správy, aktuality, novinky

Skúsenosti s prípravkom : Posilnenie imunitného systému

Skúsenosti s prípravkom : Posilnenie imunitného systému
2010. december 21.

Som 46 ročný, od leta 2009 mám diagnostikovaný diabetes I.typu. Mal som problémy s imunitou, bol som neustále chorý, skoro každé dva týždne som si kupoval niečo proti prechladnutiu.

Veľmi tažko uverím rôznym výrobkom a preparátom na posilnenie imunity. Vyskúšal som toho už veľa. Stačilo sa trocha spotiť a hneď ma bolelo hrdlo, mal som neustále zápali dýchacích ciest, nesmel som vypiť nič studené. Pokiaľ som bol v saune a/alebo na kúpalisku, určite som prechladol. Na Váš preparát ma upozornila moja manželka, jej skúsenosti uvediem dole. Zhruba týždeň pred Vianocami som začal užívať Podkovičník MIX ráno 2 kapsuly a večer 2 kapsuly+ ráno Acerolu 1 kapsulu. Prípravok užívam dodnes. Moje skúsenosti:

  • moje deti prekonali v decembri a v januári asi dva krát chrípku, keď som nebral Podkovičník MIX, vždy som to dostal aj ja,od konca roka som nebol nemocný,chodím do sauny a bazénu 1-2x týždne
  • nemám žiadne problémy čo sa týka prechladnutí
  • myslím si že aj vďaka Podkovičníku MIX mi klesol cukor, znížili mi aj dávky inzulínu z 10,8,8,12 na 8,4,4,10. Je pravdou, že som upravil stravu a začal viac športovať
  • nemávam migrénu, predtým som ich mal aspoň raz týždenne, alebo pri zmenách počasia

Moja manželka je 48 ročná, už štyri roky má zvýšené onkomarkery, hodnoty vysoké, diagnostikované má na maternici cysty a miómy. Hrozil laparokospický zákrok, čoho sa hrozne bála, nakoľko je alergická na prokain a pri pôrode po aplikácií anestézie sa skoro udusila. Ju na tento prípravok upozornila kolegyňa s diagnostikovanou rakovinou prsníka. Maželka začala brať Pokovičník MIX koncom novembra ,dávky ako ja. Po kontrole teraz vo februári má zmenšené cysty o 2 cm, hodnota onkomarkerov sa výrazne znížila.Tiež mala problémy s neustálim nachladnutím. Od decembra ešte nebola chorá.

Späť na stranu Správy

Huby

Výživové doplnky s obsahom výťažkov z húb

Aries prípravky

Výživové doplnky s obsahom prirodzených flavonoidov

Certifikat