Kérdése van? Tegye fel!

Hírek

Terméktapasztalat: Immenerősítés

Terméktapasztalat: Immenerősítés
2010. december 21.

46 éves vagyok, 2009 nyarától megállapították nálam az 1. típusú diabéteszt. Komoly problémáim vannak az immunrendszeremmel, 2 hetente vásárolok magamnak különböző készítményeket megfázás ellen.

Nagyon nehezen hittem a különféle immunrendszer erősítőknek. Sok mindent kipróbáltam már. Elég volt, hogy egy kicsit megizzadtam, azon nyomban fájt a torkom, folyamatosan tüdőgyulladásom volt, nem ihattam semmi hideget. Ha elmentem szaunázni, és/vagy fürödni, biztos megfáztam.


Az Önök készítményére a feleségem hívta fel a figyelmemet. Az Ő tapasztalatait lejjebb írom le. Körülbelül egy héttel Karácsony előtt kezdtem el szedni a Podkovičník MIX-et, reggel 2, este 2 kapszulát és reggel még egy kapszula Acerolát. A termékeket a mai napig fogyasztom.
Tapasztalataim:

  • gyermekeim decemberben és januárban átestek kétszer influenza járványon. Mielőtt nem szedtem a Podkovičník MIX-et én is elkaptam a fertőzést tőlük. Év végétől nem voltam beteg, hetente 1-2x járok szaunába és úszni.
  • nincs semmilyen problémám, ami a megfázást illeti.
  •  Úgy gondolom, hogy a Podkovičník MIX-nek is köszönhetően csökkent a vércukor szintem. Lejjebb vitték az inzulin adagomat is 10,8,8,12 –ről 8,4,4,10-re. Az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy megváltoztattam az étkezési szokásaimat és elkezdem sportolni.
  • Nincs migrénes fejfájásom, régebben hetente legalább egyszer szenvedtem tőle, ill. időváltozáskor.


I.N. Dunaszerdahely

vissza a hírek oldalra

Gyógygomba kivonatok

Aries termékek

Flavonoidok